ЗА НАС

Кодкеј е компанија основана 1994 год. како македонско–израелско партнерство (претставништво). На Македонскиот пазар први и за прв пат ја промовираат сигурносната врата CODKEY чиј главен адут е четвоространиот заклучувачки систем CODKEY.
Денес компанијата соработува со реномирани компании, производители на влезни системи за заклучување, водечки производители на високо квалитетни, сигурни и иновативни производи како признат партнери за дистрибуција.

КВАЛИТЕТНИ РЕШЕНИЈА

Гаражни врати во комплет со електроника, ПП врати, внатрешни врати...