social image

25 ГОДИНИ ПОТВРДЕНА ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

Први на македонскиот пазар ја промовиравме сигурносната врата CodKey - со четворостран заклучувачки систем CodKey. 
ПОСИГУРНИ ОД БИЛО КОГА
СУГУРНОСНИ БЛИНДОР ВРАТИ
Сигурносните врати се наменети за станбени објекти, но истовремено наоѓаат примена и во голем број на деловни објекти.

Вратите се пред сѐ со висок степен на безбедност –четворостран заклучувачки систем и огноотпрност АТЕСТ 30мин.

Погледнете ги подетално карактеристиките.

НАШИ ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ 

Нудиме комплетни решенија за вашиот простор
Собни врати медијапан и медијапан фурнир со боја и дизајн по избор, со италијански оков AGB Италија.
Производство и монтажа на гаражни врати со панели од А-класа фирма Tecsedo SA и Motori Motorline со 5 години гаранција.
Сите противпожарни врати, кои се наоѓаат во нашата понуда, се огноотпорни според стандардите REI 60 ili REI 120.